flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Ленінський районний суд м. Дніпропетровська

Участь у семінарі на тему "Практичні аспекти заповнення декларацій"

21 лютого 2022, 09:59

18 лютого 2022 року відбувся семінар «Практичні аспекти заповнення декларацій».

Захід проведений Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України відповідно до Календарного плану підготовки працівників апаратів судів та підвищення рівня їхньої кваліфікації.

Від Приморського районного суду м. Маріуполя Донецької області участь у навчанні взяли керівник апарату суду Блізнюкова Л.Г., заступник керівника апарату суду Драгні М.Г., секретар суду Гонзуль Н.С.

Семінар провели професор кафедри цивільного, господарського та екологічного права Інституту гуманітарних і соціальних наук НТУ “Дніпровська політехніка”, доктор юридичних наук, доцент Ганна Блінова, головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Східного міжрегіонального управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків Максим Захаров і головний редактор журналу “Держслужбовець” Андрій Мацокін.

Під час семінару слухачі ознайомилися з практикою застосування антикорупційного законодавства щодо державних службовців органів судової влади, отримали практичні рекомендації та роз’яснення щодо правил заповнення електронних декларацій, дізналися про відповідальність за порушення антикорупційного законодавства та обговорили питання правового регулювання конфлікту інтересів у сфері правосуддя.

Учасники семінару мали можливість в чаті поставити запитання про порядок та строки подання електронних декларацій, особливості заповнення та розміщення їх в Єдиному державному реєстрі декларацій та отримати на них відповіді викладачів.

Про проходження підготовки працівники суду отримають відповідні сертифікати.

http://nsj.gov.ua/ua/news/praktichni-aspekti-zapovnennya-deklaratsiy34525/